Eten en drinken

Museumrestaurant terras
Geniet van een hapje en een drankje in Museumrestaurant PIT. Met zonnig weer is het terras op het Schipperplein open. 

Museumrestaurant PIT

Het Museumrestaurant PIT bevindt zich midden in Almere Centrum en is via de entreehal van het museum te bereiken. Het restaurant is openbaar toegankelijk voor iedereen. Ook als je geen toegangskaartje hebt voor het museum ben je alsnog van harte welkom voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of andere versnaperingen. Bij mooi weer gaat het zonnige terras open met een mooi uitzicht op het Schipperplein. Reserveren van tafels is alleen mogelijk bij groepsreserveringen en verhuur. Catering ook mogelijk.

Op het menu

Op het menu staan diverse broodjes en hapjes. Neem een lekker stukje taart of muffin bij de koffie of een vers gemaakt broodje tijdens de lunch. Ook voor kinderen is er voldoende keuze en zij kunnen spelen bij de Politiemotor in het restaurant. 

Eigen consumpties

Eigen lunch mee naar PIT? Dat is geen probleem. Het nuttigen van eigen consumpties is mogelijk in het museumrestaurant. Wij stellen het zeer op prijs als je daarbij iets te drinken bestelt. Consumpties kunnen niet in de expo gegeten worden. Dit ter bescherming van de museumcollectie.