23/12 2017

Kerstvakantie: Bewonder Brandweer LEGO!

11:00 uur 17:00 uur

Op zoek naar een dagje uit in de kerstvakantie? Kom dan naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere en bewonder de Brandweer LEGO tentoonstelling met een nieuwe puzzeltocht. Ook kan je schaatsen en serveert het museum erwtensoep en warme chocolademelk voor een compleet winters dagje uit!


phoca_thumb_l_2IncidentenCity_loodsbrand_De_Meern_resize.JPG

Brandweer LEGO tentoonstelling

Wegens het succes van vorig jaar wordt de Brandweer LEGO tentoonstelling deze kerstvakantie herhaald met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. Hierdoor ontdekken bezoekers van alle leeftijden op een interactieve manier wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. In de tentoonstelling worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt. Ook dit jaar zijn er weer mooie Brandweer LEGO prijzen te winnen.

PIT winter

Schaatsen op de schaatsbaan!

De schaatsbaan voor het museum is ook geopend en vrij toegankelijk voor bezoekers. Heb je geen schaatsen? Dan kan je deze huren bij de Almeerse schaatsvereniging. Het museumrestaurant serveert snert en warme choco voor een compleet winters dagje uit! 

Praktische Info

De Brandweer Lego tentoonstelling is te zien in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere. PIT is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op kerstavond en Oudjaarsdag sluit het museum om 16.00 uur. Op de andere dagen is het museum geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers in bezit van een geldige toegangskaart voor PIT of een Museumkaart.