19/05 2018

Modelbouwweekend

11:00 uur 17:00 uur

PIT Veiligheidsmuseum en International Plastic Modelers' Society Nederland (IPMS) organiseren het "Modelbouwweekend 2018' op 19, 20, 21 mei 2018. Ben je modelbouwer en vind je het leuk om je kunsten te vertonen tussen historische brandweer- en politiewagens? Geef je dan snel op!

Modelbouw demonstraties & kinderworkshops

Diverse modelbouwverenigingen zullen bij PIT demonstraties geven. Kom kijken hoe modelbouwers werken aan hun projecten en ontdek wat modelbouw allemaal inhoudt. Kinderen krijgen dit weekend zelf ook de kans om onder professionele begeleiding plastic en houten modellen te bouwen (zolang de voorraad strekt) en zij mogen deelnemen aan de kinder-modelbouwwedstrijd. De gemaakte modellen mogen ze vanzelfsprekend ook mee naar huis nemen.

Geef je nu gratis op als modelbouwer

PIT en IPMS nodigen modelbouwers uit om in het museum te werken aan hun projecten en je modellen te laten zien aan bezoekers! Modelbouwers met modellen van politie, brandweer en ambulance zijn in het bijzonder erg welkom in het museum. Als modelbouwer hoef je geen lid te zijn van IPMS. Als dank krijg je lunch in het museumrestaurant, gratis museumentree, faciliteiten voor modelbouw, tafel, stoel, lamp en stroomvoorziening en gratis parkeermogelijkheid. Voor meer informatie en aanmeldingen neem contact op met PR@IPMS.nl onder vermelding van "Modelbouwwweekend 2018".

Pinksterweekend
Bekijk alle kinderactiviteiten in het Pinksterweekend > 

____

Toegangsprijzen

Museumkaart gratis, volwassenen € 9,50, kinderen € 6,50, gezinnen € 27,50.  >

Openingstijden

Met Pinksteren geopend van 11:00-17:00 uur. Ook op maandag. >

Adres & Route

Schipperplein 4, 1315 SB Almere (Parkeren in Schippergarage) >