23/07 2017

Première Brandweerman Sam - Ufo Alarm (alleen voor genodigden)

09.30 uur 11.00 uur
BS_Omslag_Pit_23juli_v4
De film Brandweerman Sam - Ufo Alarm zal in première gaan op 23 juli bij Veiligheidsmuseum PIT. De première is besloten en alleen voor genodigden. Je kan dus geen kaartje kopen voor de première. Wel kan je nog kans maken om 2 kaartjes te winnen! Doe jij mee? Je maakt kans door onderstaand formulier in te vullen

De inloop begint om 9:30 uur, de film start om 10:00 uur. Bij aankomst ontvang je twee consumptiebonnen per persoon. Eten en drinken mag uiteraard alleen in het museumrestaurant. Om 11:00 uur is de film afgelopen en heb je gratis toegang tot het museum. Er zijn leuke Brandweerman Sam activiteiten in het museum te beleven! Daarnaast ontvang je de dvd Brandweerman Sam - Redding in de bergen. 

Winactie 2 x 2 premièrekaartjes + gratis toegang Brandweerman Sam weken!

Met deelname aan deze winactie schrijf je je automatisch in voor de PIT nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven door onderaan de nieuwsbrief te klikken op ‘afmelden’. De velden waar * bij staat, zijn verplicht om in te vullen. De winnaars worden op woensdag 19 juli bekend gemaakt. Veel succes! 

Bedankt voor alle reacties! De winnaars zijn inmiddels bekend. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Tijdens de Brandweerman Sam weken zijn er nog bioscoopkaartjes te winnen. Volg ons op Facebook voor meer informatie.