Bezoek met een groep

Het museum bezoeken met 10 personen of meer? Bedrijven, vrienden en families maar ook BSO's en Scoutingverenigingen zijn van harte welkom voor een leuk groepsuitje bij PIT en kunnen gebruik maken van een kortingstarief. 

Groepsbezoeken

Kom je met een groep van 10 personen of meer? Dan dien je het groepsbezoek vooraf aan te melden. Groepen van 10 of meer personen ontvangen €1,00 korting per persoon op de toegangsprijs. Om gebruik te maken van de korting is reserveren verplicht. 

Jeugdgroepen

Voor jeugdgroepen (bijvoorbeeld BSO of Scoutingvereniging) heeft PIT speciale gereduceerde tarieven. Jeugdgroepen van 10 of meer kinderen betalen €5,00 per kind. Begeleiders mogen gratis mee. Om gebruik te maken van de korting is reserveren verplicht. Daarnaast verwachten we van de jeugdgroep om minimaal één begeleider per zes kinderen mee te nemen. 

Tip: groepsrondleiding

PIT heeft een verzameling van objecten en voertuigen met prachtige verhalen. Wil je je groepsbezoek verrijken met een rondleiding? Een rondleiding voor een groep kost 20 euro per groep van 1-10 personen.

Reserveren en annuleren

Vul het reserveringsformulier voor groepen in om een reservering aan te vragen. Wil je een groepsbezoek annuleren? Neem dan telefonisch contact op met PIT via 036 8446637. Bekijk de voorwaarden.

groepsrondleiding


Openingstijden

Het museum is open van dinsdag t/m zondag tussen 11:00 - 17:00 uur 

Adres en route

PIT museum, Schipperplein 4, 1315 SB Almere (Parkeren in Schippergarage) 


Zie ook: