Eten en drinken

Museumrestaurant terras
Geniet van een hapje en een drankje in Museumcafé PIT. Met zonnig weer is het terras op het Schipperplein open. 

Museumcafé PIT

Het museumcafé bevindt zich midden in Almere Centrum en is via de entreehal van het museum te bereiken. Het restaurant is openbaar toegankelijk voor iedereen. Ook als je geen toegangskaartje hebt voor het museum ben je alsnog van harte welkom voor een kopje koffie en kleine versnaperingen. Bij mooi weer gaat het zonnige terras open met een mooi uitzicht op het Schipperplein. Reserveren van tafels is alleen mogelijk bij groepsreserveringen en verhuur. Catering is ook mogelijk.

Lunch in de schoolvakanties

 In de schoolvakanties serveren wij ook diverse broodjes en hapjes. Neem een lekker stukje taart of muffin bij de koffie of een vers gemaakt broodje tijdens de lunch. Ook voor kinderen is er voldoende keuze en zij kunnen spelen bij de politiemotor in het restaurant. 

Eigen consumpties

Aangezien het museumcafé niet altijd lunch serveert, mag je ook een eigen lunch meenemen naar PIT. Het nuttigen van eigen consumpties is alleen mogelijk in het museumcafé. Wij stellen het zeer op prijs als je daarbij iets te drinken bestelt. Consumpties mogen niet in de expo gegeten worden. Dit ter bescherming van de museumcollectie.