Prijzen & Tickets

Prijzen en Tickets

Bekijk de toegangsprijzen en koop jouw ticket gemakkelijk online of aan de kassa in het museum. Bij de kassa kan betaald worden met contant geld, pin of creditcard.

Entreeprijzen

Bestel nu alvast je toegangsbewijs online.
Let op: deze dienst is niet beschikbaar voor de kortingspassen en groepstarieven. 

Museumkaart
gratis
Volwassenen (v.a. 13 jaar)
€9,50
Kinderen (4 t/m 12 jaar)
€6,50
Kinderen (0 t/m 3 jaar)
gratis

Museumkaart kopen?

Met de Museumkaart krijg je gratis toegang tot Veiligheidsmuseum PIT en nog 400 andere musea. De Museumkaart is zowel online als aan de kassa van het museum te koop.

Kortingstarieven

De betreffende pas moet aan de kassa getoond worden.  Een kortingsactie kan nooit gecombineerd worden met een andere actie of korting.

Stadspas Almere
€7,50
Veteranen
€8,50
CJP
€8,50
Bibliotheekpas
 €8,50
bezoek met kinderen
Bezoek met kinderen

Gezinnen kunnen gebruik maken van een kortingstarief. 2 volwassenen en 2 kinderen voor €27,50 in plaats van €32,00 euro. Reserveren is niet nodig, je kan de gezinsticket online bestellen of aan de kassa kopen.

Bezoek met groep of BSO
Bezoek met Groep of BSO

Groepen van 10 of meer personen ontvangen korting op de toegangsprijs en betalen €8,50 per persoon. Jeugdgroepen en BSO's van 10 of meer kinderen betalen €5,50 per kind; begeleiders gratis. Om gebruik te maken van deze kortingen is reserveren verplicht.

DD429517
Bezoek met school

Voor scholen heeft PIT speciale, gereduceerde tarieven. Basischoolleerlingen: €3,50 p.p. - Middelbareschoolleerlingen: €5,50 p.p. - Begeleiders: gratis - Educatief programma: gratis.

Betalen met cadeaubonnen

De volgende cadeaubonnen zijn geldig: 

VVV Cadeaubon
Vrijkaart PIT

We geven geen geld retour als de bon niet volledig besteed wordt of als de geldigheidsdatum is overschreden.

Kinderfeestjes

Jarig? Vier dan een brandweerfeestje, politiefeestje of ambulancefeestje bij PIT voor €11,50 per persoon. Begeleiders krijgen gratis toegang. Om gebruik te maken van de kinderfeestjes is reserveren verplicht.