Kom naar PIT in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is er iedere dag iets te doen bij PIT. Doe een spannende speurtocht, haal je skelterrijbewijs of ga aan de slag met één van de interactieve games. Bij PIT is er niet alleen veel moois te zien, er is vooral veel leuks te doen!

In de kerstvakantie is PIT Veiligheidsmuseum dagelijks geopend van 11:00 tot 15:00 uur, ook op maandag 21 en 28 december 2020.

Meer weten over Corona & de kerstvakantie bij PIT Veiligheidsmuseum? Klik hier.

Reis jij mee met de politie-uniformen bij PIT?

Dagelijks zijn verschillende hulpverleningsdiensten (zoals politie, brandweer en ambulance) aan het werk om onze wereld veiliger te maken. Niet alleen in Nederland en Europa maar ook in andere werelddelen.

In deze tentoonstelling van PIT Veiligheidsmuseum kun je tijdens de kerstvakantie een internationale en historische collectie politie-uniformen uit de jaren 1950 - 1990 bekijken. In deze tentoonstelling zijn de verschillen van de Internationale politie te ontdekken.

De uniformen zijn afkomstig uit: Pakistan, Singapore, Tasmanië, Taiwan, Japan, Peru, Mexico, Bermuda en New York.

Meer informatie? Klik hier.

Museumkids inspectie bij PIT

Doe jij mee met de inspecteerwedstrijd?

In november is het nieuwe inspectiejaar van start gegaan! PIT  is tijdens de kerstvakantie weer op zoek naar speurneuzen! Ben je bij PIT geweest? Is er genoeg leuks te doen? Heb je nieuwe dingen geleerd? Het invullen van een museuminspectie is leuk, leerzaam, èn je maakt kans op mooie prijzen!

Doe jij mee? Klik hier

Doe de PAW Patrol speurtocht

Leuk van 2 tot 6 jaar >

Vier je verjaardag bij PIT

Voor kinderen van 4 tot 10 jaar >

Doe de voertuigenspeurtocht

Voor iedereen vanaf 6 jaar >

Haal je skelterrijbewijs

Voor iedereen vanaf 4 jaar >

Gemaakt door DagjeWegWijs en Plate.