Kinderfeestjes

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in Veiligheidsmuseum PIT in Almere. Vier je feestje in het thema PolitieBrandweer of Ambulance. Blus een brand zoals de brandweer, doe een spoedcursus tot ambulance verpleegkundige of los een misdaad op, net als de politie!

Vier je verjaardag

PIT heeft drie spannende feestjes om uit te kiezen. Bij elk feestje krijg je bij aankomst feestelijke koeken en onbeperkt limonade voor iedereen en een klein cadeautje voor de jarige. Natuurlijk wordt er ook gezongen! Na het feestprogramma kan je ook nog het museum bezoeken met allerlei kinderactiviteiten. Wees er wel snel bij met reserveren, want de feestjes zijn erg populair.

Brandweerfeestje
7 - 10 jaar
Speel de brandweerquiz, trek de brandslang, blus een brandje en behaal je brandweer diploma! >


Politiefeestje
4 - 7 jaar
Help de politie, speur door het museum, kraak de code en los de misdaad op! >


Ambulancefeestje
6-10 jaar
Doe de ambulancequiz, speel het red-spel, ren de brancard-race en behaal je ambulance diploma! >


Dagen & tijden

Voor een kinderfeestje zijn jullie elke dag welkom bij PIT. Tijdens de landelijke schoolvakanties ontvangen wij geen kinderfeestjes vanwege de drukte. Een kinderfeestje bij PIT duurt ongeveer 2 uur. 


Begeleiders

Als ouders begeleid je de kinderen tijdens de spelletjes. We maken het je zo makkelijk mogelijk; van te voren krijg je de uitleg van de spelletjes toegestuurd en op de dag zelf is er altijd een vrijwilliger op de vloer die je op weg kan helpen. Maximaal 2 begeleiders krijgen gratis toegang tot PIT met het kinderfeestje. Mocht u met meer begeleiders willen komen is dat mogelijk met een geldig toegangsbewijs voor PIT of een Museumkaart.


Tarieven

Voor kinderfeestjes heeft PIT speciale tarieven. Deze prijs is inclusief museumentree, kinderfeest-programma, feestelijke koeken, onbeperkt limonade en natuurlijk een klein cadeautje voor de jarige. Betaling aan de kassa, op de dag van het feestje.

Per kind: €11,50
Begeleiders: Gratis (max. 2)
Museumkidskaart: €2,50 korting per feestje

Mocht u met meer begeleiders willen komen is dat mogelijk met een geldig toegangsbewijs voor PIT of een Museumkaart.


Bereikbaarheid

PIT is goed bereikbaar. Het museum is dichtbij Station Almere Centrum en bushalte Passage. Parkeren kan in de Schippergarage.


Eten & Drinken

Wilt u er een extra speciale dag van maken? Breid het kinderfeestje dan uit met iets lekkers in ons museumrestaurant. Eigen lunch mee naar PIT? Ook dat is geen probleem.


Reserveren

Reserveren van een kinderfeestje kan telefonisch via 036 844 66 37 of via het reserveringsformulier. Na ontvangst van het formulier neemt een medewerker van PIT contact op.Bezoek met kinderen

Bekijk alle kinderactiviteiten >