Partners

PIT wordt mede-mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van onderstaande organisaties:

Europese Unie

Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

Nederlands Forensisch Instituut

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) streeft ernaar de meest innovatieve en klantgerichte leverancier van forensische producten en diensten te zijn. Het NFI voorziet nationale en internationale organisaties die zich inzetten voor vrede, recht en veiligheid van betrouwbare informatie uit sporen.

Vfonds

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het Vfonds met middelen uit de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij. Uw deelname aan deze loterij wordt daarom van harte aanbevolen.

Provincie Flevoland

Gemeente Almere

PIT, de metamorfose van het Schipperplein en de aanleg van de pier zijn het resultaat van de samenwerking tussen de Europese Unie, PIT en de Gemeente Almere.

Citymall Almere

Citymall Almere is één van de grootste winkelgebieden in Nederland. Bovendien is Citymall Almere een uniek winkelcentrum door haar bijzondere architectuur, grote winkels, handige services en ruime openingstijden.

Almere City Marketing

Almere City Marketing heeft een duidelijke missie: de populariteit van Almere vergroten. Als plek om te wonen, ondernemen, studeren en bezoeken.

Cultuurfonds Almere

Een levendig, cultuurrijk Almere. Dát is wat stichting Cultuurfonds Almere wil aanwakkeren. Het gemeenschappelijke doel is zorgen voor kwalitatief goed aanbod voor de scholen, deskundigheidsbevordering van leerkrachten en het op schoolniveau inrichten van doorlopende leerlijnen.

Collage Almere

Collage-Almere is een onafhankelijke organisatie dat in opdracht van de gemeente en met steun van alle schoolbesturen in Almere, uitvoering geeft aan het kunst- en cultuuronderwijs in Almere.

Mondriaan Fonds

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Alle bijdragemogelijkheden en activiteiten zijn gebundeld in zeven platforms, van talentontwikkeling tot internationale presentaties.

MAS Architectuur
Studio Louter
Fiction Factory
Opera Amsterdam
Van Wijnen
Visser
Haagen
Ziegler

Gemaakt door DagjeWegWijs en Plate.