Pers

Ben je journalist, redacteur, recensent, blogger of vlogger? Hier vind je algemene persinformatie, en persberichten. Wil je PIT bezoeken? Vraag dan een persbezoek aan bij de afdeling Marketing & Communicatie. Journalisten en bloggers zijn van harte welkom tijdens de openingstijden van het museum. Gratis toegang voor pers is alleen mogelijk na aanmelding en toestemming van de communicatieafdeling. Filmen en fotograferen is toegestaan.

Algemene persinformatie

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het verleden, heden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. PIT organiseert tentoonstellingen, evenementen en activiteiten voor jong en oud. Het museum beschikt over drie zalen en een restaurant.

Als nationaal veiligheidsmuseum is PIT ook de organisator van de Landelijke Veiligheidsdag. Kijk voor meer informatie op Landelijke Veiligheidsdag.

Persberichten

Wil je persberichten ontvangen? Stuur dan een mail naar de afdeling Marketing & Communicatie. Hier vind je een overzicht van de meest recente persberichten:

Beeldmateriaal

Persfoto's en beeldmateriaal van PIT kunnen worden opgevraagd via de afdeling Marketing & Communicatie.

Voorwaarden gebruik:
  • De naam van PIT Veiligheidsmuseum en de fotograaf dienen altijd te worden vermeld indien vermeld onder de foto.
Contact:

Afdeling Marketing & Communicatie communicatie@pitveiligheid.nl
+31 (0) 36 844 66 37

Gemaakt door DagjeWegWijs en Plate.