Museumcafé

Geniet van een gebakje en een kop koffie in ons museumrestaurant. Aangezien PIT niet altijd lunch serveert is eigen consumptie toegestaan. Met zonnig weer is het terras op het Schipperplein open.

Eten en drinken

Het museumcafé bevindt zich midden in Almere Centrum en is via de entreehal van het museum te bereiken. Het restaurant is openbaar toegankelijk voor iedereen. Ook als je geen toegangskaartje hebt voor het museum ben je alsnog van harte welkom voor een kopje koffie en kleine versnaperingen. Bij mooi weer gaat het zonnige terras open met een mooi uitzicht op het Schipperplein. Reserveren van tafels is alleen mogelijk bij groepsreserveringen en verhuur.

Eigen consumpties

Aangezien het museumrestaurant niet altijd lunch serveert, mag je ook een eigen lunch meenemen naar PIT. Het nuttigen van eigen consumpties is alleen mogelijk in het museumrestaurant. Wij stellen het zeer op prijs als je daarbij iets te drinken bestelt. Consumpties mogen niet in de expo gegeten worden. Dit ter bescherming van de museumcollectie.

Lunch in de korte schoolvakanties

In de korte schoolvakanties serveren wij diverse broodjes en hapjes. Neem een lekker stukje taart of muffin bij de koffie of een vers gemaakt broodje tijdens de lunch. Ook voor kinderen is er voldoende keuze en zij kunnen spelen bij de politiemotor in het museumrestaurant.

Openingstijden

PIT is open van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Schoolvakanties en feestdagen kunnen afwijken. >

Adres en route

PIT museum
Schipperplein 4
1315 SB Almere
(Parkeren in Schippergarage) >

Gemaakt door DagjeWegWijs en Plate.