Prijzen & Tickets

Bekijk de toegangsprijzen en koop jouw ticket gemakkelijk online of aan de kassa in het museum. Bij de kassa kan betaald worden met contant geld, pin of creditcard. 

Entreeprijzen

Bestel hier alvast je toegangsbewijs online. Let op: deze dienst is niet beschikbaar voor de kortingspassen en groepstarieven. 

Volwassenen (v.a. 13 jaar)
€9,50
Kinderen (4 t/m 12 jaar)
€6,50
Kinderen (0 t/m 3 jaar)
gratis
Gezinsticket (2 volw. & 2 kind.)
€ 27,50
Museumkaart
gratis

Museumkaart kopen?

Met de Museumkaart krijg je gratis toegang tot Veiligheidsmuseum PIT en nog 400 andere musea. De Museumkaart is zowel online als aan de kassa van het museum te koop.

Betalen met bonnen

We geven geen geld retour als de bon niet volledig besteed wordt of als de geldigheidsdatum is overschreden. De volgende cadeaubonnen zijn geldig bij PIT: 
VVV Cadeaubon (tijdelijk geen VVV passen)
Vrijkaart PIT

Kortingstarieven

De betreffende pas moet aan de kassa getoond worden.  Een kortingsactie kan nooit gecombineerd worden met een andere actie of korting.

CJP
€8,50
Almere klantenkaart
€7,50
Bibliotheekpas
€8,50
Veteranen
€8,50


bezoek met kinderen

Bezoek met kinderen

Gezinnen kunnen gebruik maken van een kortingstarief. 2 volwassenen en 2 kinderen voor €27,50 in plaats van €32,00 euro. Reserveren is niet nodig, je kan de gezinsticket online bestellen of aan de kassa kopen.

Bezoek met groep of BSO

Bezoek met Groep of BSO

Groepen van 10 of meer personen ontvangen korting op de toegangsprijs en betalen €8,50 per persoon. Jeugdgroepen en BSO's van 10 of meer kinderen betalen €5,50 per kind; begeleiders gratis. Om gebruik te maken van deze kortingen is reserveren verplicht.

DD429517

Bezoek met school

Voor scholen heeft PIT speciale, gereduceerde tarieven. Basisschoolleerlingen: €3,50 per kind, middelbare schoolleerlingen: €5,50 per kind, begeleiders: gratis - Educatief programma: gratis. Reserveren is verplicht.

Rondleidingen

Een rondleiding langs de hoogtepunten van het museum kost 20 euro per groep (exclusief entree). Lees hier meer >

Kinderfeestjes

Jarig? Vier dan een brandweerfeestje, politiefeestje of ambulancefeestje bij PIT voor €11,50 per persoon. >

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een unieke locatie voor evenementen of vergaderingen? Bekijk de prijzen voor zaalhuur en zakelijke bijeenkomsten. >

____

Agenda

Bekijk het programma met tentoonstellingen, rondleidingen en activiteiten voor alle leeftijden >