Kinderfeestjes

DD429619
Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren in Veiligheidsmuseum PIT in Almere. Vier je feestje in het thema PolitieBrandweer of Ambulance. Blus een brand zoals de brandweer, doe een spoedcursus tot ambulance verpleegkundige of los een misdaad op, net als de politie!

Vier je verjaardag

PIT organiseert unieke en leerzame kinderfeestjes in het thema van politie, brandweer en ambulance. Bij elk feestje krijg je bij aankomst feestelijke koeken en onbeperkt limonade voor iedereen en een klein cadeautje voor de jarige. Natuurlijk wordt er ook gezongen! Na het feestprogramma kan je nog het museum bezoeken of een van de speurtochten doen. Wees er wel snel bij met reserveren, want de feestjes zijn erg populair.


Praktische info


Dagen & tijden

Voor een kinderfeestje zijn jullie welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag. Andere dagen/tijden gaan altijd in overleg. Tijdens de landelijke schoolvakanties ontvangen wij geen kinderfeestjes. Een kinderfeestje bij PIT duurt ongeveer 2 uur.

 

Begeleiders

Als ouders begeleid je de kinderen tijdens de spelletjes. We maken het je zo makkelijk mogelijk; van te voren krijg je de uitleg van de spelletjes toegestuurd en op de dag zelf is er altijd een vrijwilliger op de vloer die je op weg kan helpen. Maximaal 2 begeleiders krijgen gratis toegang tot PIT met het kinderfeestje. Mocht u met meer begeleiders willen komen is dat mogelijk voor het standaardtarief volwassenen van €9,50.


Tarieven

Voor kinderfeestjes heeft PIT speciale tarieven. Deze prijs is inclusief museumentree, kinderfeest-programma, feestelijke koeken, onbeperkt limonade en natuurlijk een klein cadeautje voor de jarige. Betaling aan de kassa, op de dag van het feestje.

Per kind: €11,50
Begeleiders: Gratis (maximaal 2)


Bereikbaarheid

PIT is goed bereikbaar. Het museum is dichtbij Station Almere Centrum en bushalte Passage. Parkeren kan in de Schippergarage.


Eten & Drinken

Wilt u er een extra speciale dag van maken? Breid het kinderfeestje dan uit met iets lekkers in ons museumrestaurant. Eigen lunch mee naar PIT? Ook dat is geen probleem. Vraag bij de reservering naar de mogelijkheden.